Eemnes

Voel jij je niet helemaal fit en komen jouw klachten overeen met de klachten die je kunt krijgen van het coronavirus? Denk hierbij aan benauwdheid, verkoudheid en buik en maagklachten, dan is het slim om een coronatest af te laten nemen. Woon je in de buurt van Eemnes dan zijn er verschillende testlocaties en verschillende coronatesten die je kunt doen.

Wat is de dichtstbijzijndste testlocatie als je in Eemnes woont?

Wanneer je in Eemnes woont zitten er een aantal testlocaties bij jou in de buurt. De dichtstbijzijndste is de testlocatie in Baarn. Het adres van deze testlocatie is Hermesweg 15. Hier kun jij een PCR-test met reisverklaring krijgen of een sneltest. Welke test jij het beste kunt nemen is afhankelijk van de reden dat jij je laat testen. Wanneer jij een coronatest wilt laten afnemen omdat je iemand anders wilt beschermen, dan kan een sneltest van een commercieel testbedrijf in Baarn een goede optie zijn.

Zit deze testlocatie vol, dan kun je het beste naar Hilversum. Ook hier is het mogelijk om een PCR-test en sneltest af te laten nemen. Het adres van deze testlocatie is Naarderstraat 9.

Waarom naar een testinstantie in Eemnes?

Zoals eerder benoemd kan een voorbeeld om je te laten testen zijn om anderen te beschermen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je opa, oma of iemand anders die binnen de risicogroep valt. Je wilt immers niet degene zijn die hen heeft aangestoken met het virus. Vooral niet als zij hier erg ziek van kunnen worden. Wanneer je een coronatest wilt laten afnemen en je snel uitslag wilt kan een sneltest dus een goede optie zijn. Deze test is even betrouwbaar als een PCR-test of een test die wordt gebruikt bij de GGD.

Kosten PCR coronatest met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝