Laren

Wanneer jij in contact bent geweest met iemand die besmet is met het coronavirus zul jij benaderd worden door de GGD met de vraag om in quarantaine te gaan en je te laten testen op vijfde dag van de quarantaine. Naar welke teststraat in Laren je gaat, mag je zelf weten. Als jij zo snel mogelijk een uitslag wilt, is een snelteststraat in Laren aan te raden.

Wat is het verschil tussen een sneltest en PCR-test?

Tussen een sneltest en PCR-tests zitten een aantal verschillen. Zo krijg je bij een sneltest vaak binnen 15 minuten de uitslag van je test. Bij een PCR-test is dit helaas niet het geval, met een PCR-test duurt dit vaak een dag. De reden hiervan is dat er ook een reisdocument bij moet worden geleverd, je kunt namelijk met een PCR-test van een commerciële teststraat in Laren naar het buitenland. Let op dit is niet mogelijk met een PCR-test van de GGD of een sneltest van een commerciële teststraat. Naar het buitenland reizen is enkel mogelijk met een aantoonbaar reisdocument en deze alleen te verkrijgen bij PCR-test van een commerciële teststraat.

Welke teststraten zijn er in de omgeving van Laren?

Woon je in de buurt van Laren en wil je een PCR-test of sneltest laten afnemen? Dan zijn er twee testlocaties in de buurt waar jij bij terecht kunt. De ene locatie ligt in Hilversum en de andere ligt in Baarn. Het adres van de teststraat in Baarn is, Hermesweg 15 en de locatie in Hilversum is Naarderstraat 9. Beide locaties zijn commerciële teststraten. Je zult dus van tevoren moeten betalen om je hier te laten testen. Wil jij een gratis test? Dan kun je bij de GGD terecht. Let er wel op, wil je een test bij de GGD aanvragen dan zul je ook echt klachten moeten hebben. Zonder klachten is het niet mogelijk om je te laten testen bij de GGD.

Kosten PCR coronatest met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝

Een sneltest in Laren doen

Het is voor mensen die snel willen weten of ze besmet zijn met het coronavirus slim om een sneltest in Laren te doen. Wanneer je een sneltest doet bij …