PCR Test met reiscertificaat

Er zijn verschillende coronatesten om erachter te komen of jij besmet bent met het coronavirus of niet. Een van deze testen is een PCR-test. Dit is een test die wordt afgenomen door een neus en keelswab. Vervolgens wordt de afgenomen test naar het lab gestuurd en krijg jij zo snel mogelijk de uitslag. Hoe snel jij deze uitslag krijgt is afhankelijk van de testlocatie waar jij heen gaat. Bij een PCR-test met reiscertificaat duurt het over het algemeen minder lang.

Waarvoor kan je een reiscertificaat gebruiken?

Wil je naar het buitenland om wat voor reden dan ook? Dan is het vanaf heden verplicht om een reisdocument bij je te hebben waarop staat dat jij recentelijk negatief getest bent. Zonder dit document is het niet mogelijk om naar het buitenland te gaan. Het is dus slim om dit goed van tevoren te regelen, het is namelijk niet overal mogelijk om een PCR-test met reisdocument te krijgen. Een reiscertificaat kun je dus eigenlijk alleen gebruiken om naar het buitenland te kunnen.

Waar kan ik een PCR-test met reiscertificaat laten afnemen?

Wil je een PCR-test met reiscertificaat krijgen? Dan is het alleen mogelijk om dit bij een commerciële teststraat te doen. Je kunt bij de GGD ook een PCR-test af laten nemen, maar hier kan geen reisdocument bij worden geleverd. Houdt dit dus ook goed in de gaten. Je wilt namelijk niet tegengehouden worden omdat je geen reisdocument hebt, let er daarom ook op dat je verklaring niet ouder dan 72 uur is. Als dit wel het geval is, is deze niet meer valide en kun je alsnog geweigerd worden. Een PCR-test met reisdocument kost ongeveer €140,- inclusief document.

Kosten PCR coronatest met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝

Een geschikte coronatest in Blaricum

Mensen die klachten hebben die mogelijk veroorzaakt worden door het coronavirus, kunnen op zoek gaan naar een teststraat in de omgeving van Blaricum. Een coronatest is van essentieel belang …

Een coronatest in Baarn

In de omgeving van Baarn zijn er verschillende soorten locaties waar jij een coronatest kan laten afnemen. Welke locatie voor jou het handigst is om te bezoeken is afhankelijk …