Soest

Woon je in Soest? Dan zijn er verschillende testlocaties in de buurt waar jij een coronatest kunt laten afnemen. Wat voor soort test jij gebruikt is afhankelijk van de reden waarom jij je laat testen. Zo kun je bijvoorbeeld een sneltest of PCR-test bij een commerciële teststraat in Soest laten afnemen. Bij de GGD is het alleen mogelijk om een PCR-test af te laten nemen. Bij de GGD kun je bij een PCR-test overigens geen reisdocument erbij krijgen.

Testlocaties in de buurt van Soest

Zoals eerder benoemd zijn er in de buurt van Soest meerdere testlocaties. Zo heb je een testlocatie is Amersfoort. Het adres van deze testlocatie is Kamp 20 en hier kun je een PCR-test met reisverklaring krijgen of een sneltest doen. Dit is overigens niet de enige testlocatie in de buurt van Soest waar jij terecht kunt. Er ligt ook een testlocatie in Baarn. Het adres van deze teststraat is Hermesweg 15. Ook hier is het net zoals bij de teststraat in Amersfoort mogelijk om een sneltest of PCR-test met reisverklaring af te laten nemen.

Wat is het verschil tussen een commerciële teststraat en een teststraat van de GGD?

Tussen de GGD en een commerciële teststraat in Soest zitten zeker een aantal verschillen. Zo kun je je bij de GGD gratis laten testen op het virus mits je corona verschijnselen hebt. Heb je geen verschijnselen, maar wil je je toch laten testen? Dan kun je terecht bij een commerciële teststraat in Soest, maar let op hier moet je geld voor betalen. Bij een commerciële teststraat is het wel mogelijk om te kiezen uit meerdere testen. Deze testen verschillen dan ook in prijs. Zo is een sneltest goedkoper dan een PCR-test met reisverklaring.

Kosten PCR coronatest met Reisdocument
☝Klik hierboven en Boek Vandaag!☝